Fotoshoot

Heeft u altijd al een mooie familiefoto gewild om in huis te hangen? Of wilt u goede profielfoto’s laten maken door een professionele fotograaf? Voor een fotoshoot bent u bij ons aan het juiste adres.


Een fotoshoot kan zowel in onze studio als op locatie gedaan worden. Denk bij een fotoshoot op locatie bijvoorbeeld aan familiefoto’s bij verjaardagen, of aan foto’s van alle werknemers bij uw bedrijf of op een mooie locatie. Wij komen dan langs om op een door u gekozen locatie mooie foto’s van u te maken. Er worden dan verschillende foto’s gemaakt, ook bijvoorbeeld een combinatie van individuele foto’s en groepsfoto’s is mogelijk.

Een fotoshoot met maximaal 6 personen duurt 30 tot 45 minuten en kan bij ons in de studio of op locatie gedaan worden. Dit kost €95,-. Voor €25,- kunt u de bestanden ook digitaal ontvangen, als u dit niet wilt blijven ze bij ons tot 3 jaar bewaard zodat u eventuele nabestellingen kunt doen.

Een fotoshoot met 7 tot 10 personen kost €120,-. Voor €25,- kunt u de bestanden ook digitaal ontvangen, als u dit niet wilt blijven ze bij ons tot 3 jaar bewaard zodat u eventuele nabestellingen kunt doen.

Een fotoshoot voor een profielfoto duurt 15 tot 30 minuten en kost €50,-. Deze prijs is inclusief de digitale bestanden.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken, kom dan langs of bel onderstaand nummer.